تعویق 16 ساله در راه اندازی نخستین موزه شتر کشور، شترخان نوش آباد متروک ماند

به گزارش هنجس بلاگ، خبرنگاران: راه اندازی تنها موزه تخصصی شتر کشور در عمارت شترخان شهر نوش آباد آران و بیدگل در پیچ وخم تخصیص اعتبار از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گرفتار شده است.

تعویق 16 ساله در راه اندازی نخستین موزه شتر کشور، شترخان نوش آباد متروک ماند

از پروفایل اینستاگرام behrouz azand دیدن نمایید.

عباس غمخوار مدیرعامل انجمن دوستداران آثار تاریخی و مفاخر شهر نوش آباد کاشان با اعلام این خبر به خبرنگاران گفت: شرایط موزه شترخان شهر تاریخی نوش آباد به عنوان تنها موزه تخصصی شتر در کشور بعد از 16 سال مناسب نیست و همچنان در پیچ وخم تخصیص اعتبار معطل مانده است.

به گفته او، محمدرضا کارگر مدیرکل امور موزه ها و آثار منقول وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نوروز سال 96 در ششمین همایش روز نوش آباد و در حضور مردم قول مساعد داده بود که با به انتها رسیدن بازسازی و بهره برداری از موزه شتر کشور در شهر نوش آباد این موزه تا انتها سال 96 به بهره برداری می رسد در حالی که شرایط این موزه همچنان در ابهام است.

مدیرعامل انجمن دوستداران آثار تاریخی و مفاخر شهر نوش آباد اضافه نمود: موزه شترخان نوش آباد به عنوان تنها موزه تخصصی شتر در سراسر ایران است که با تکمیل و بهره برداری آن، با توجه به بافت کویری شهر نوش آباد و استقبال گردشگران از این شهر تاریخی، می تواند منجر به ایجاد اشتغال پایدار و توسعه گردشگری پایدار شود.

به گفته او، بنای شترخان در میدان تاریخی زمین وقفه نوش آباد سال 1383 با هدف احداث موزه توسط شهرداری نوش آباد خریداری شد و قرار بود این مکان از همان شروع به صورت مشارکتی توسط شهرداری و میراث فرهنگی احداث و راه اندازی شود. اما پس از فراز و نشیب های زیاد و هزینه سرمایه های شهر، این موزه با شرایط تاسفبار به حال خود رها شد.

عباس غمخوار گفت: طرح محتوایی و فنی ایجاد موزه تخصصی شتر در بنای تاریخی شترخان نوش آباد توسط کارشناسان اداره کل موزه های وزارت میراث فرهنگی کشورتهیه شد.

به گفته او، بنای تاریخی شترخان در دوره پهلوی اول برای نگهداری شتر استفاده می شد و شامل بخش های تالار اصلی و اتاق های جانبی، انبار اجناس، محل نگهداری شتر و بارانداز و اتاق ساربان است.

مدیرعامل انجمن دوستداران آثار تاریخی و مفاخر شهر نوش آباد گفت: با توجه به آن که 16سال از شروع پروژه احداث موزه و گذشت سال ها از بازسازی و تکمیل پروژه، تکمیل این بنای تاریخی به یکی از اولویت های مدیران و مسئولان شهر تاریخی نوش آباد و شهرستان آران وبیدگل تبدیل شد که امید است با جدیت مدیران ارشد وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرچه سریعتر شاهد تکمیل وبهره برداری این موزه در بنای تاریخی شترخان باشیم.

گفتنی است، علی اصغر مونسان، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز در بهمن ماه 98 و در سفر به شهر تاریخی نوش آباد وعده تخصیص 200 میلیون تومان اعتبار برای راه اندازی موزه شترخان را داد که این وعده او تا به امروز محقق نشده است.

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.

منبع: صدای میراث
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 دی 1400 گردآورنده: henjesblog.ir شناسه مطلب: 951

به "تعویق 16 ساله در راه اندازی نخستین موزه شتر کشور، شترخان نوش آباد متروک ماند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تعویق 16 ساله در راه اندازی نخستین موزه شتر کشور، شترخان نوش آباد متروک ماند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید